En svensk Webbyrå

Avancerad teknik och kunskap

Med avancerad och breda kunskaper har vi hjälpt företag att lyckas med sin digitala synlighet och få nöjda kunder. Boka ett möte med oss och berätta mer om vad ni vill ha hjälp med och vill lyckas med.

Webbfabriken webbyrå med bred kompetens och lång erfarenhet


Helägt privat företag

Webbfabriken® är ett helägt privat företag som äger all infrastruktur, har ingen leasingutrustning och inga banklån. Bolaget redovisar positivt resultat och Webbfabriken® jobbar löpande med att genomföra förbättringar av våra tjänster och utbud.

Teknikorienterat

Vi på Webbfabriken älskar modern teknik, tekniska innovationer, miljön och utvecklar oss ständigt. Vi fortsätter förbättra prestandan och höja säkerheten på våra plattformar och vidareutveckla vår egenutvecklade e-handelssystem som våra kunder älskar.

Miljö och klimat

Miljö är otroligt viktigt för oss och arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar, men även som individer. Vi införde redan 2006 miljömärkning och elektroniska tjänster såsom faktura via mail och använder endast papper när det krävs t.ex. för att uppfylla lagar om bokföring eller Svenska lagar.

Lång erfarenhet

Vår webbyrå slog upp dörrarna 2002 men intresset för webben har funnits längre än så. Vi utvecklar produkter till oss själva och till våra kunder. I vårt labb testar vi säkerhet och funktioner på WordPress samt en stor mängd olika WordPress tillägg som finns tillgängliga.